audio 50 aps kezelési útmutató

A teszt a fékpedálon érezhető lükte- tés formájában észlelhető. Az enyhe fékezés tölti a hibrid akkumulátort. Enyhe fékezések során az autó az elektromos.

Digitális kombinált műszerfal - áttekintés. 69 ... A kombinált műszerfal az autó bizonyos funk- ... A zárást követően, a jelzés csak akkor törté-.

ellátva, amely csökkenti a nap hősugárzásá- ... ton keresztül hívja fel, növekvő intenzitás- ... csesek és ezek nélküliek is), ahol alacso-.

Gumiabroncsok - jóváhagyott gumi- abroncsnyomások ... tonsági öv elveszíthette bizonyos védelmi jel- ... ben van vagy jár a motor, akkor a nappali világítás.

Az időzítés törléséhez állítsa az időzítést 0:0-ra, az időzítést a Ki/Be kapcsoló megnyomása is ... pontot az előtét lap kattanva, megáll.

Húzza ki lassan a biztonsági övet és bizto- ... akkor érhető el, ha ki van nyitva az utasajtó. ... egyik hátsó utast se legyen kitéve a becsí-.

nyos autó - áttekintés............................... 59 ... ságú kibocsátás-szabályozást foglal magá- ... zetek - funkciók különböző szinteken (o. 81).

Az ablaktörlők elindulhatnak és károsod- hatnak egy automata autómosóban. Kap- csolja ki az esőérzékelőt, amikor az autó mozgásban van, vagy a távvezérlős kulcs ...

a Volvo Cars támogató oldalán (support.volvocars.com) is elérhető. ... A radar eszköz típusengedélye ... Az autó biztonsági övével rögzített gyermek-.

Start/Stop. A szimbólum világít, amikor a motor automa- tikusan leállt. Gumiabroncsnyomás rendszer. A szimbólum alacsony gumiabroncsnyomás.

dott. Vagy nyomja meg a gombot a csomagtérajtó alján, mielőtt az becsukó- ... Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à ...

Mindenkit arra buzdítunk, hogy, ebben és más autókban is mindig visel- ... A TV* használata ... Volvo On Call alkalmazás* – az autó ellenőr-.

Tartsa be a szerviz és garanciafüzet által az ... ha az autó ISOFIX konzol tartozékkal rendelkezik (a tartozékkínálat a piactól függően változik).

Kivilágítás és külső jelzések . ... Tilos a műszerfal és az utas közé bármit is elhelyezni (pl. állatot, ... A szélvédőn látható jelzések (1) e fel-.

Túlterhelés - indító akkumulátor. 302. Hosszú utazás előtt ... Tépőzáras szalag, jobb oldal ... és jár a motor, akkor egy LED világít az első és.

kutyát hagy a zárt autóban vagy az autó vonaton ... Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à proteção contra.

nem minden autóban állnak rendelkezésre - ... Windows Phone vagy Google Play áruház- ... amely akkor kapcsol be, amikor az ütközés.

tásainak megfelelően - tartsa be a szerviz ... déktalanul forduljon hivatalos Volvo szerviz- ... shall not be used in advertising or otherwise.

Az angol nyelv esetében használ- ható a dupla és a tripla kifejezés, ... Turista - alternatív sebességmérő ... knak. A dízelmotorok érzékenyek az üzemanya-.

A Volvo azt javasolja, hogy hala- ... (L). 2 A többi gyermekülés tekintetében, az autót tartalmaznia kell a gyártó ... zetek - funkciók különböző szinteken.

Az autó biztonsági övével rögzített ... mára - a Volvo belső levegője például a klíma- ... Helyesen, biztonságosan használva, ezek gaz-.

Digitális kezelési útmutató az autóban..... 16 ... jelző csupán egy fehér jelölés1 alá esik, akkor egy, az ... A kombinált műszerfal szimbólumokat, rajz-.

hasznosítani és le szeretnék selejtezni, vegyék fel a kapcsolatot a ... A webkamera melletti webkamera LED világít, ha bekapcsolják a webkamerát. A.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy ebben és más autókban is mindig ... Automatikus fékezés ütközés után ... amely lehetővé teszi a ventilátor beindítását,.

A Geberit AquaClean zuhany WC toalettként valamennyi ... szakembereknek szabad végezniük eredeti pótalkatrészek ... (ZA) Geberit Sou hern Africa (Pty.) Ltd.

a Volvo Cars támogató oldalán (support.volvocars.com) is elérhető. ... A járművezetői kijelző licencszerződése. ... jelek el nem érik az OPEN szöveget.

A kezelési útmutató megnyitásához - húzza le a ... sek) és bizonyos tartozékokat (utólagosan besze- ... információk például forgalmi figyelmeztetéseket,.

Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à ... Ha "Iskola" vagy "Gyer- ... anyag esetén vagy a klímazónák közötti átha-.

Este equipomento opera em caráter secundário isto é não tem direito a proteção contra interferência prejudicial ... "Iskola" és "Gyermekek" jelzőtábla.

Vágáshoz való hasznos tanácsok. 5. Fűrész-szalag választás. 5. A fűrész üzembehelyezése. 5. Karbantartás. 6. Hibák, okok, megoldások. 6. Összeszerelési rajz.

zetek - funkciók különböző szinteken (o. 76). ... níteni angol rövidítésekkel: N (észak), NE ... IDA: Szingapúri Infokommuni- kációs Fejlesztési Hatóság.

Az első elektromos ülés* beállítása ... A kezelési útmutató megnyitásához - húzza le a ... sek) és bizonyos tartozékokat (utólagosan besze-.

sek) és bizonyos tartozékokat (utólagosan besze- ... felszereléseket szerel be, amelyek az elektromos ... Volvo On Call* - Töltse le a Volvo On Call.

figyelmeztető szimbólum a távvezérlős kulcs ... az elem és a kivezetései megérintését az ujjaival. ... Ez a funkció lejátssza az összes CD-sáv/audi-.

tanulni a hangja felismerését és megértését. ... Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à proteção contra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy másfajta, tehát nem "eredeti Ford alkatrészek és tartozékok használatát - amelyeket a Ford nem ellenőrzött és engedélyezett - ...

tása sok esetben jóval a vonatkozó szabvá- nyok alatt van. ... retesz nyílásának belsején találhatók. 2. Hajtsa előre a háttámlát. ... Abr.ny. rendsz.

Kb. 6 cm vetésmélységig a hátsó illesztő-csavar ... A csavar kicsavarása 3 fordulattal, imbuszkulcs segítségével. ... mindkét tárcsa könnyen elforog.

az autó nem normálisan működik. A Volvo ... A Volvo azt javasolja, hogy eredeti ablak- ... ha hiba lépett fel az elektromos rendszerben. Menjen szervizbe.

Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à proteção contra ... telek. Azonban ez könnyen ellenőrizhető a kombi-.

20 апр. 2020 г. ... A Turbo üzemmód 15 perc működés után automatikusan kikapcsol és visszaáll a ... Rossz szag jön ki a légkondicionáló berendezésből.

nem minden autóban állnak rendelkezésre - ... G A Volvo hátrafelé néző gyermekülést ajánl ebbe a súlycsoportba tartozó gyermekeknek.

ban. A kipufogógázok károsanyag-kibocsá- tása sok esetben jóval a vonatkozó szabvá- nyok alatt van. ... Bluetooth*, navigáció* és parkolókamera*.

Szervizzárás*. 179. Távvezérlős kulcs - elemcsere. 180. Kulcs nélküli vezetés*. 181. Kulcs nélküli vezetés* - a távvezérlős kulcs hatótávolsága.

nem szabad 10 mb/kg feletti kéntartal- múnak lennie. • legfeljebb 7 térfogat % FAME (Fatty. Acid Methyl Ester) tartalma lehet.

Az első elektromos* ülés beállítása ... A kezelési útmutató megnyitásához - húzza le a ... sek esetén az autó elején elhelyezkedő érzékelők.

50 bar értéket, ehhez majdnem teljesen ki kell ... toknak vagy járműveknek hajt - ez súlyos ... zetek egy retesszel vannak gátolva, amelyet a.

F: Azt jelenti, hogy a kiválasztott csatornán nincs jel. Ennek több oka lehet: 1. A kiválasztott csatorna nem a beállított műholdon.

Benzin-részecskeszűrő ... adatok. 694. Fékfolyadék — műszaki adatok. 694. Üzemanyagtartály - méret ... 6 másodperc elteltével kikapcsol, ha az autó biz-.

Töltse le a Volvo On Call alkalmazás legújabb ... sek esetén az autó elején elhelyezkedő érzékelők ... Ha az érzékelőket például parkolójegyek, jela-.

Közepes vagy Magas lehetőséget. Ez a menü nem érhető el, amikor az autó moz- gásban van. MEGJEGYZÉS. Bizonyos helyzetekben a kormányszervo túl-.

Gyárilag ajánlott, hogy a tömítőgyűrűt a kukta használatának gyakoriságától függően 1 vagy. 2 évente cserélje ki. * A kuktafazék fedele nem nyitható ki.

Tanácsok az Android Auto* használa- ... A kezelési útmutató olvasása egy mentett üze- ... írására, jelszavak bevitelére vagy cikkek keresésre.

autó funkcióinak legjobb kihasználását. Kérjük, fordítson figyelmet a kezelési ... kok az első ülésháttámlákban helyezkednek el. ... anyagra, és vágja ki.

A riasztó jelei........................................... ... ha hiba észlelése történik a hibakeresés köz- ... A lambda-szonda egy olyan szabályozó rend-.

középkonzol 0-9, * és # gombjainak haszná- lata. ... maz, amelyek funkciója a jármű használatá- ... A sebességtartó (CC – Cruise Control) segít a.

sok azt igénylik, hogy az autó személyes Volvo ID ... lata optimális feltételeket nyújt az autóban utazó ... egy bizonyos szintig, mielőtt bea-.

A járműben található számítógépek által rög- zített adatok kiolvasásához és értelmezésé- hez speciális műszaki berendezések szüksé- gesek, amelyekhez a Volvo és ...

Mozdítsa a bajuszkapcsolót fel vagy le az első helyzetbe, majd engedje el. Az irány- jelző lámpák három alkalommal felvillan- nak. Ha a funkciót kikapcsolja a ...

ben vagy erős fényben ne bocsásson ki erős sza- ... Továbbá, ellenőrizze, hogy nincsenek-e rajta csa- ... tikusan, vagy az L vagy R gomb megnyomásakor,.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.