borsó növényvédelme

Mesél az erdô. B h. 8j. S. A borsó meg a héja. Megérett a borsó! – Na végre – mondják a süntestvérek. A borsó ugyanis a kedvenc eledelük.

„Csicseri borsó, bab, lencse” – projekt tematikája a Hüvelyesek Nemzetközi Éve 2016 - FAO programhoz kapcsolódóan. SZERVEZÉS, ESZKÖZÖK.

Tripszek. □ Mivel okoz kárt? □ Mikor lehet számítani a fellépésükre? □ Védekezés: Mospilan 20 SP, Unifosz. 50EC, Lannate 20L,. Vertimec 1,8 EC, Fyfanon.

13 нояб. 2012 г. ... A hazánkban kedvelt Kondor fajta például gyors gumókötéséről híres, virágzása idején már jelentős mennyiségű termés található a tövek alatt, ...

A Mecomorn 750 SL egy ilyen megbízható, MCPA hatóanyagot tartalmazó, jól ismert márkanevû készít- mény. Önma gában használva költségtakarékos.

Dezormon) jó partnerei lehetnek az egyszikűirtó herbicideknek, fôleg az évelô és egyes mag ról kelô, nehezen irtható kétszikű gyom -.

Dezormon) jó partnerei lehetnek az egyszikűirtó herbicideknek, fôleg az évelô és egyes mag ról kelô, nehezen irtható kétszikű gyom növények el-.

Cseresznyelégy ellen a védekezést sárga lapos megfigyelésre alapozva, az imágók meg- jelenésekor szükséges végrehajtani.

[email protected] 0670 3386304. Örökzöld növények növényvédelme. (fenyőfélék slágerproblémái). Page 2. 2012.01.30. 7:32:07. Bursaphelenchus xylophilus.

Rome, a Gala és a Jonagold. A lisztharmat az egész tenyészidőszak- ... almatermésűek almafa-varasodás, lisztharmat. 10-15 ml.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.